CERITA SUNAT CLAMP

alhamdulillah..setelah survey dibuat kami sepakat
buat clamp utk hariz
memandangkan lokasi sunat di miri..rasanya kaedah clamp paling sesuai
lagi pun ayahnya memang berurusan di miri 2 minggu ni..
exam lah apa lagi huhu..
kami buat di klinik doc haizam..
kos rm 180.00
by the way doc pun bagus
ajar my hariz macam mana nak jaga
serta pantang larangnya..
kami meninap semalam di miri..
kali ni kami tempah hotel.
hotel nur ni rupanya di miliki oleh
dr haizam haha
macam pakej lah pulak.
so dah alang-alang ke miri..
jalan-jalan lah sebab nya
cuti sekolah ni kami bakal lepak di rumah je
sebab encik suami nak ber training
nangis tepi bucu katil sebab tak dapat ikut
duit tabung habis dah beli kain
huhuhuhu..
nangis lagi sebab program ke mabul
terpaksa di batalkan..
gambar ni lepas sunat.

 

pergi balik kena hadap Q

 

see..ramai kan..non muslim pun bersunat di sini
try this satay..kuahnya ala kuah kacang di perak

 

siang harinya melepak di luak beach..
oklah kan miri pun janji ada juga bercuti nya walaupun every week ke sini..

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *