M & E Autocad drawing

just nak promosi sikit..
ada yang tanya berapa cos autocad drawing..
so kepada yang nak wat submission or as-built drawing ker..
terutama mechanical services (fire,cold water sanitary,ac..dan segalanya)
adalah dialau-alukan untuk
meng contact saya…
tukar tittle block  RM 30/drawing
base on berapa banyak lah kalau more than 40 
mayb i boleh consider lagi harga..
estimate time..boleh siap dalam 2 hari 
kalau sikit jer.. 1 hari pun boleh siap
(bawah 40 drawing leh siap sehari)
untuk amendment RM 40/drawing
tapi kalau amendment pun berjuta…dalam satu drawing
bak kata mcm kena draw balik..
the price lain ler…
untuk maklumat lebih mendalam..boleh
email:bawileen@yahoo.co.uk
drawing boleh email direct ke email.
kalau nak jumpa bagi hard copy dan soft copy pun boleh
itu encik suami akan uruskan 🙂
sekian terima kasih.

M & E Autocad drawing

just nak promosi sikit..
ada yang tanya berapa cos autocad drawing..
so kepada yang nak wat submission or as-built drawing ker..
terutama mechanical services (fire,cold water sanitary,ac..dan segalanya)
adalah dialau-alukan untuk
meng contact saya…
tukar tittle block  RM 30/drawing
base on berapa banyak lah kalau more than 40 
mayb i boleh consider lagi harga..
estimate time..boleh siap dalam 2 hari 
kalau sikit jer.. 1 hari pun boleh siap
(bawah 40 drawing leh siap sehari)
untuk amendment RM 40/drawing
tapi kalau amendment pun berjuta…dalam satu drawing
bak kata mcm kena draw balik..
the price lain ler…
untuk maklumat lebih mendalam..boleh
email:bawileen@yahoo.co.uk
drawing boleh email direct ke email.
kalau nak jumpa bagi hard copy dan soft copy pun boleh
itu encik suami akan uruskan 🙂
sekian terima kasih.

:autocad:

sebenarnya banyak nak update..tapi tak sempai
nak update dress baju yang jahit
tp terkecik..next post ek…
haha..sibok..menjaga anak yang demam..
sorang demam..yang lain pun dapat gak
saham sorang sikit..
pastu busy pulak 
buat autocad drawing..
ada 26 drawing..
1day jer nak kena siap..
alhamdulillah..
sempat siap..
dapat pulak drawing baru ada 40 drawing lagi 
next week submit..
tak lupus lagi skill saya ..
ingatkan dah berkarat..
serious lama tak 
buat..
hahaha..first-first husband kasi..
cam lembab giler jer..
sebab saya lebih suka paham..and be friend 
dengan drawing tu dulu
sat gi..wat services..apa,rumah ke..appartment ke..apa ke
tak tau pulak..
memula tu husband cakap..
slownyer,..adooii kita dah lama tak buat lah..
1jam cam tu baru ok..
kira macam kena cas dulu lah..
so sapa yang ada basic atocad..
buat M&E drawing plz..jangan lah tinggal kan..
part time job je..sehari RM1k++..
sapa nak kasi oiii…
 kalau
ada yang nak menuntut ilmu..boleh je..
dulu pun..masa kat UiTM & siRim
bukan belajar..
buat M&E drawing..
belajar basic sangat hanya pengenalan…
(tp dengan modal basic nie lah…jadi pandai cam nie)
banyak belajarnya ..masa kerja…
masa tu lah
belajar segala bagai..
THANKS to friends yang bagi tunjuk ajar
and yang banyak ajar MY HUSBAND..
EXPERT gile..autocad…
tak leh lawan speed encik suami ku lagi…

:autocad:

sebenarnya banyak nak update..tapi tak sempai
nak update dress baju yang jahit
tp terkecik..next post ek…
haha..sibok..menjaga anak yang demam..
sorang demam..yang lain pun dapat gak
saham sorang sikit..
pastu busy pulak 
buat autocad drawing..
ada 26 drawing..
1day jer nak kena siap..
alhamdulillah..
sempat siap..
dapat pulak drawing baru ada 40 drawing lagi 
next week submit..
tak lupus lagi skill saya ..
ingatkan dah berkarat..
serious lama tak 
buat..
hahaha..first-first husband kasi..
cam lembab giler jer..
sebab saya lebih suka paham..and be friend 
dengan drawing tu dulu
sat gi..wat services..apa,rumah ke..appartment ke..apa ke
tak tau pulak..
memula tu husband cakap..
slownyer,..adooii kita dah lama tak buat lah..
1jam cam tu baru ok..
kira macam kena cas dulu lah..
so sapa yang ada basic atocad..
buat M&E drawing plz..jangan lah tinggal kan..
part time job je..sehari RM1k++..
sapa nak kasi oiii…
 kalau
ada yang nak menuntut ilmu..boleh je..
dulu pun..masa kat UiTM & siRim
bukan belajar..
buat M&E drawing..
belajar basic sangat hanya pengenalan…
(tp dengan modal basic nie lah…jadi pandai cam nie)
banyak belajarnya ..masa kerja…
masa tu lah
belajar segala bagai..
THANKS to friends yang bagi tunjuk ajar
and yang banyak ajar MY HUSBAND..
EXPERT gile..autocad…
tak leh lawan speed encik suami ku lagi…