sesi membawa customer

me time sangat ni..
mcm biasa ada customer booking kereta tapi nak dengan driver
di sebabkan customer  perempuan so..
i ler yang bawa
customer ni nak ke dubai
transit di brunei so..
dia nak jalan-jalan and explore  makanan
di brunei..
lin bawa dia ke kg air..
masjid-masjid di brunei
dan makan ambuyat…
ahaha..ni bawa aisyah je
lain-lain tinggal dengan encik suami

 

 

 

 

preorder sale bamboo.micrifiber,pul.minky sewingbylindaleen

preorder feb selesai
dan saya dah pos out
Alhamdulillah total pos out 
untuk pos sahaja rm 800
terima kasih
hampir40- 50 parcel 
saya sudah buka april preorder 
sampai 25/4
boleh inbox saya untuk preorder
saya hanya buka untuk ahli group yang mendaftar sahaja
sebab  price memang di bawah harga pasaran

barcode scanner..untuk pos tracking

salam
barcode scanner ni sangat berguna utk scan tracking pelanggan
kalau tracking pos sampai 50 pcs haruslah ai rasa lenguh kan nak taip
ni semudah ABC jerk u..
cucuk usb scan..
then keluar je kat mana pun kita nak key in
tak denya software bagai
ai cucuk terus guna..
mudahkan..
memang menudahkan beli dr china
pi cari lazada pun ada
tapi ni memang superb murah tau haha

personal shopper ikea di brunei ,fabric sewing by lindaleen.

Alhamdulillah this year sewing by lindaleen 
beroperasi dari brunei semula
sebab leen dah  open international shipping 
now ikea2u brunei dah setahun leen dan partner kat malaysia uruskan
alhamdulillah berjalan lancar
untuk pelanggan setia sewing by lindaleen boleh dapat update fabric secara patas melalui
GROUP FB ye
sale,letgo item semua di sana..
semua urusan pembelian,shipping diuruskan sendiri oleh leen.
berminat dengan pul fabric,bamboo fleece,minky,kam button dan pelbagai 
material untuk cloth diapers,coth pad boleh WA terus dengan leen
+60164738714.
utk ikea 2u brunei..
boleh semak di page kami
meet point kami buat di bandar dan
jalan kebangsaan 🙂