personal shopper ikea di brunei ,fabric sewing by lindaleen.

Alhamdulillah this year sewing by lindaleen 
beroperasi dari brunei semula
sebab leen dah  open international shipping 
now ikea2u brunei dah setahun leen dan partner kat malaysia uruskan
alhamdulillah berjalan lancar
untuk pelanggan setia sewing by lindaleen boleh dapat update fabric secara patas melalui
GROUP FB ye
sale,letgo item semua di sana..
semua urusan pembelian,shipping diuruskan sendiri oleh leen.
berminat dengan pul fabric,bamboo fleece,minky,kam button dan pelbagai 
material untuk cloth diapers,coth pad boleh WA terus dengan leen
+60164738714.
utk ikea 2u brunei..
boleh semak di page kami
meet point kami buat di bandar dan
jalan kebangsaan 🙂

cloth pad /pad pakai buang

this is my own brand
sewing by lindaleen
alhamdulillah pengguna pun sangat berpuas hati
yang menggunakan since 2-3tahun lepas pun still
ulang order ..terima kasih
saya suka sangat jahit
yes…motivate and bagi terapi minda
bila product siap.. 🙂
ini bukan sebab duit 🙂
ok sesiapa yang berminat nak belajar buat sendiri
saya juga ada buat kits and tutorial
ramai yang dah beli kits saya
dan dah jual product mereka sendiri..
boleh inbox saya kat fb or
whasapp 0164738714
please don’t call
cas antarabangsa ok..
saya juga ada menjual 
material-material 
untuk cloth pad
minky,pul fabric dan microfiber
boleh like my page

edisi shopping kain..

micro fleece ..sementara ada less rembat lah banyak sikit..
shipping us pun take time 10 days..
samapi-sampai jer
rasa nak wat cpl terus…

yg nie tak der sale..shipping pun lain-lain
tapi sampai gak hari yang sama dengan kain-kain di atas..
tinggal tunggu..microfiber aje nie..
pas nie boleh wat CP dengan training pants..
ampun mana order yang tak siap lagi tu..
kain tak sampai lagi..
sabar ye menanti..

CPL..
………..
…………cloth panty liner…….
nanti update wet bag plak ek..
kebanyakan nya sudah di ambil orang..
yg lebih tu macam nak 
buat set..:)

cloth diaper ,pull up training pants,snap in training pants

my project for this week..
memandangkan tangan dan ok sikit..
mula lah bersemangat
dengan kain-kain
yang memanggil-manggil
untuk di jahit..
 new born size cloth diaper
new born size cloth diaper

3-4 years snap in training pants
material:PUL,inner bamboo heavy fleece,l layer microfiber inside

1-2years pull up training pants
material: PUL,FOE,bamboo heavy fleece, 1 layer microfiber inside

kalau nak tempah boleh ke my fb page..