jamuan hari raya smkpp 18(1)

 first for all my friends
and my ex bos
thanks invite me
sambutan yang memang besar besaran..
siap ada artis bagai..kalau tak silap maya ng siti saidah 
kot..hihi me ..tak berminat sangat dengan show tu..
lebih berminat nak bersembang dengan
my friends yang dah lama tak jumpa..
still keep in touch…maya je lah..
so bila jumpa memang lagi 
best lah..
rindu sangat
sampai nak balik tu pun
rasa nak nangis..hihihi,..

we are….:)

boss i..dulu.

dengan cikgu Laili

:jumpa kwn lama:

last week jumpa office mate
lama..kat putrajaya..
rindu betul kat mereka..
tapi tak dapat jumpa ng kak fiza..
hope dia cepat sihat ..amin.
kebetulan member wat sambutan hari lahir anak dia..
so dapatlah reunion ..haha..
dah besor dah anak masing-masing..
cepat sungguh masa berlalu
 staff smkpp 18(1) baru dan lama..

teringat pulak kenangan-kenangan menetap kat putrajaya dulu:D

:jumpa kwn lama:

last week jumpa office mate
lama..kat putrajaya..
rindu betul kat mereka..
tapi tak dapat jumpa ng kak fiza..
hope dia cepat sihat ..amin.
kebetulan member wat sambutan hari lahir anak dia..
so dapatlah reunion ..haha..
dah besor dah anak masing-masing..
cepat sungguh masa berlalu
 staff smkpp 18(1) baru dan lama..

teringat pulak kenangan-kenangan menetap kat putrajaya dulu:D

:kawan-kawan lame masa bekerja:

teTiba nak entrii pasal kengkawan kerja dolu…
bukan ape teringat..ingat
kat putrajaya dulu
setiap
jumaat je..mesti
kuar merayap-raya
aka
shopping
tak padan dengan peken nyer time tu..
but
my friends there..memang best
rindunYa kat mereka..

induksi…time nie tengah peknen aisyah..6bulan
team..SMKPP 18(1)

JPUJ….so sweet..
tak semua ada
dalam pic
tapi oklah….
walaupun dah lama
tak bekerja sama
tapi still
keep in touch.. 🙂
teringat pulak
makan2
di kedai mamaks..hahakhak..

:kawan-kawan lame masa bekerja:

teTiba nak entrii pasal kengkawan kerja dolu…
bukan ape teringat..ingat
kat putrajaya dulu
setiap
jumaat je..mesti
kuar merayap-raya
aka
shopping
tak padan dengan peken nyer time tu..
but
my friends there..memang best
rindunYa kat mereka..

induksi…time nie tengah peknen aisyah..6bulan
team..SMKPP 18(1)

JPUJ….so sweet..
tak semua ada
dalam pic
tapi oklah….
walaupun dah lama
tak bekerja sama
tapi still
keep in touch.. 🙂
teringat pulak
makan2
di kedai mamaks..hahakhak..