zalora shipping terus ke brunei.,

beberapa hari teruja lebih..
sebab tau zalora ada buat shipping ke brunei harga pun ikut
malaysia money tu best
dan part lagi seronok bila penghantaran terus ke rumah ye..
bukan gi collect di post office brunei..
ini yang like sangat sebab bawa anak payah nak tunggu lama-lama kat pos office
this is the reason why i stop buy fabric or anythings from uk or us..
kalau beli pun shipping terus ke malaysia..
balik kampung baru kutip segala parcel kat rumah mama
tu pasal setiap kali balik luggage confirm bertimbun..
haha..
sila sedar diri ok..
bukan ai sorang je shopping  encik fadhli pun tumpang dua kaki juga..
terbaik nih..sebab sale sangat puas hati.
all this cost of bnd 57.50 sahaja..
puas hati

from uk….

lama tunggu barang-barang nie sampai…
bercinta gak nak collect semua barang-barang nie
tahu jelah kalau hujan
kl punya jem cam mana..
kecik jugak steamer nie..tapi senang lah 
nak handle sebab kecik..
masak makanan berkhasiat..haha..

nie pulak george foreman
mampu beli 2 portion jer….
tapi memang best..malam tadi ambik
malam tadi gak i test bakaq..
remove 42% fat..tau..
memang grill nie keluar banyak minyak pun
padahal tak boh minyak pun..
like..100% kali
ada rezeki boleh beli yang 10 portion..
tapi 2 portion nie memang sesuai kalau nak
bawak pi holiday..:)

yang nie pulak edisi sampingan…
sebab clarks uk buat sale..
i pun rembat satu jugak..
suka..sebab murah
aku memang tak beli kalau mahal-mahal
just utk pakai 🙂
asal cantik ok jer

idaman hati …:)

zalora,fabric depot

hari ni baru dapat memegang barang-barang yang sampai
2 minggu lepas..
shoppingnya..last month..
paling kelakor..
zalora shipping received 
lebih kurang je ng
us shipping fabric depot
huhu..
sib baik lah this time punya kasut muat
aku beli 3 barang dalam satu bil
kat zalora..
tapi shipping dia..
sampai..satu-satu..jenuh..
bior ler asal postage free…
sampainya bukan beli hari ini
esok lusa sampai ek..
makan berhari jugak..
tapi ok lah ..harga pun murah..

SHOPPING adalah penyakit KRONIK

tak sabar nak dapat barang-barang tu..
ayokk..penyakit semakin kritikal..hihi
George Foreman 2-Portion Compact Grill in Silver
Cookworks 3 Tier Steamer.
bag clarks…


bulan 9 kot br tiba dari uk tu..
sabaq nah..




tolong jangan tambah apa-apa belian lagi
PERINGATAN UNTUK DIRI SENDIRI..


tapi ternampak mothercare uk
ada sales..
dan teringin mini maker cup cake..aish..


eks…tolong…!!




pas nie kena puasa ..
shopping tingkap..
shopping online 
selama 3 bulan!!..

shopping kasut @ zalora

penyakit online..
last time shopping flat kat zalora
sekali dua pasang aku balas..tambah dengan baju aisyah sikit
so boleh guna kupon RM20.00
yang dapat tu.
paling best received 1 kasut dulu..besaq lah pulak..
kasut tu
hihihi…rerezi my sis..aku bagi jer kat dia
untuk flat yg satu lagi tu sempat lah
aku email zalora team
for change size..
tapi tak sure lah….
sebab kasut tu kat office aku
nie bercuti lagi 
harap-harap muat ler..
tak muat terpaksa let go lagi..
padan muka..haha