adana turki…

 

wah…ini sangat lah mendatangkan kecemburuan..

encik suami ke turki …training by his company.

bini nangis tak dapat ikut wahaha..

good luck ye incik suami…..

tengok gambar je i is jeles u

flight dr brunei husband naik rba transit ke singapura

singapura naik Turkish airlines ke istanbul lebih kurang 10 hours..

istanbul pula tunggu flight ke adana..

by the way semoga suami dipermudah urusan….

ada rezeki bawalah kami pulak ye..

mak so lah cemburu..sangat..hahaha Continue reading “adana turki…”

SELAMAT HARI KITA

Alhamdulillah dah lapan tahun
ni lah teman suka duka
teman bertumbuk pun ia…haha..tumbuk manje(wek)
semoga setia menjadi imam ku
dan penasihat peribadi
semoga berbahagia hingga syurga..amin
masa utk mengisi perut
booking meja tapi macam book satu kedai
candle light dinner ler kunon
ada set 3 kali makan,2 kali makan
kami amik yg dua kali makan..
yang penting lamb tuuu..
nyaman bah.
total dalam B$ 78.00
lokasi arah bandar
sebaris dengan city bank 
tingkat 1 ,bangunan hajah fatimah,brunei.
savy’s restaurant 

ombak rindu

owh..ombak rindu the  movie..
encik suami..
satu2 novel yang dia suka..selain ADAM
sampaikan nama anak first dulu tu pun..
dia nak ada nama hariz..
mula-mula
nak letak aiman hariz..tapi.
aku nak ader muhammad..
jadi ler muhammad nurhariz………
eh dah citer kisah nama pulak..
nama paling cerewet nak bubuh..nurfaris..
mula-mula nak buh muhammad nurdarwisy
em..maksud dia mcm we all tak clear sangat…..
..pastu letak muhammad nurfaris darwisy..
macam panjang..
tanya ng..penasihat..
kalau nama..lebih dari 3 kata maksud.
sebab nur pun dah satu maksud..
dah jadi macam nama jalan,nama tempat..hihihi
last-last
muhammad nurfaris..
tak berjela anak aku nak tulis nama nati..dah ler nama ayah lagi..em..
eh..sebenarnya tak sabar nak nengok movie ombak rindu….

ombak rindu

owh..ombak rindu the  movie..
encik suami..
satu2 novel yang dia suka..selain ADAM
sampaikan nama anak first dulu tu pun..
dia nak ada nama hariz..
mula-mula
nak letak aiman hariz..tapi.
aku nak ader muhammad..
jadi ler muhammad nurhariz………
eh dah citer kisah nama pulak..
nama paling cerewet nak bubuh..nurfaris..
mula-mula nak buh muhammad nurdarwisy
em..maksud dia mcm we all tak clear sangat…..
..pastu letak muhammad nurfaris darwisy..
macam panjang..
tanya ng..penasihat..
kalau nama..lebih dari 3 kata maksud.
sebab nur pun dah satu maksud..
dah jadi macam nama jalan,nama tempat..hihihi
last-last
muhammad nurfaris..
tak berjela anak aku nak tulis nama nati..dah ler nama ayah lagi..em..
eh..sebenarnya tak sabar nak nengok movie ombak rindu….