home sweet home

pulang ke rumah sendiri
home sweet home..tau..
apa lagi dah kata berbulan tak balik
house cleaning ler
upah orang potong rumput kemas laman
cuci kereta bagai..
hai lah kereta..berfikir untuk dijual 
sahaja..
lalang sudah tinggi…untung ler org potong rumput yerk..
sekali kemas laman potong rumput cuci kereta RM 30.00
nur aisyah happy balik rumah sendiri..
akhirnya let go juga deep freezer ni..
banyak kali nak jual tak jadi
sold rm 300 sahaja
orang yg beli pun tanya
betul ke nak jual rm 300 je ni
saya tengok elok je lagi
besih je macam baru..
hihihi
ialah saya letak susu baby je dalam tu
beli since faris lahir
2011 dah 3tahun..
alhamdulillah semoga bermanfaat pada kamu pula 🙂
seriously memang berebut orang nak beli
tapi sapa cepat dia dapat ye..
ini pula..bertahun baru nak siap ..
haha baru ada masa kan
so pasang lah apa yang patut
next kita buat cabinet atas pulak ye..
balik ni memang kami banyak let go barang untuk kosong kan ruang rumah
hihihi
tak pe balik nanti beli lain je apa yang berkenan..
apa yang penting barang tak rosak 
orang lain pun boleh guna 
Alhamdulillah..Allah permudahkan urusan kami 🙂
sempat lagi ambil wallpaper kat red cat
tapi tak sempat nak install 
tersadai lagi dalam bilik
hihihi
kelabu mata mai sini
tak tau nak ambil yang mana
mau semua boleh..
si kecil termenung jauh..
rindu brunei ke sayang?
………………………

tanam menanam

patutnya ..cuti sekolah nie kami plan 
nak ke johor-singapura..
alahai…
banyak pulak benda nak kena uruskan
kena-kena pulak
i kena back pain..
terlantar jer kot 2 hari…
hihihi..
ingat nak balik kampung plak
pun tak jadi..
sebab kami ada task sikit nak kena
siapkan…
harap-harap 
after projek kt pulau indah
done 19/4 nih
boleh lah balik kampung 🙂
layan jer aktivit menanam…

house progress 23/9/12

progress nie on 23/9/12
after balik dr penang&perak
terus site visit..
Alhamdulillah…Thank YOU ALLAH
THANKS
for all support
family,friends also my lecture 
memang banyak cabaran
tapi Alhamdulillah
sudah sejauh ini
ke sibukan jugak lah..
huhuhu..
air asia punya sale pun tak dan nak book
hihi..tengok memang murah
tapi encik suami dah sound…
tahun depan punya dah 
2 flight..cukup dah kot…
ayook baru i nak rasmikan
$$$ yang i saving dalam
big card..hihihi
encik suami cakap..
saving-saving sikit 
untuk masuk rumah baru..:)